Netwrix Dataklassificering

Få et klart overblik og virksomhedens data. Netwrix dataklassificering løser dine datarelaterede udfordringer, reducere risikoen for datalovbrud og bedre compliance. Hjælper til at kunne øge produktiviteten, ved hjælp af et lang bedre overblik og tilgang den fulde værdi af jeres data.

Identificer følsomme oplysninger, og reducer deres eksponering. Det kan til eksempel være, økonomiske data, journaler og anden PII, både lokalt og i skyen. Sæt automatisk kritiske eller følsomme data i karantæne, hvis de er gemt på usikre steder, eller er tilgængelige for store grupper af brugere, med henblik på at minimere eksponeringen, indtil der kan træffes den rigtig plan for placering dataene.

Nøjagtige dataklassificerings-resultater

Få en bedre forståelse af de datamønstre, der er specifikke for lige netop jeres virksomhed. Ved at analysere og behandling de enkelte termer, ud fra statisk analyse, får du langt mere præcise og relevante resultater, end ved at stole på søgeord og semantisk analyse (betydning af ordet).

Kategoriser data med enkelte klik

Start kategorisering få minutter med løsningens brugervenlige regelsæt, der identificerer data beskyttet af GDPR, PCI DSS, HIPAA og andre certificerede regler.

Strømlign taksonomistyringen (samlet styringen af kategorisering og klassificering).

Opret og modificer taksonomier i en samlet brugervenlig softwareplatform. Spar penge og fjern behovet for at købe professionelle tjenester, når du har brug for at udvikle og vedligeholde taksonomier.

Find specifikt indhold i netværket.

Søg og find helt specifikke data for enkelte sager, eller find til eksempel alle de personlige data, der er relateret til en person eller en sag, for at efterkomme diverse eksterne eller interne anmodninger om eksempelvis diverse former for compliance mv.

Automatiser datarelaterede rutiner

Mulighed for Integration af klassificeringsoplysninger direkte i filerne, med det formål at forbedre nøjagtigheden af ​​dine Data og for at forbedre Data Loss Prevention (DLP) eller Information Risk Management (IRM) produkterne, ved effektivisere datahåndteringsopgaver, f.eks. at gemme, arkivere eller migrere bestemte typer data.

Reducer automatisk eksponering

Beskyt følsomme filer ved automatisk, at flytte dem til et sikkert område. Tilpas eller fjern tilladelser fra større grupper eller enkelte personer, som har adgang til at tilgå og redigere fortroligt indhold fra dokumenter.