Detection and Response

Stop brud på sikkerheden i realtid med hurtig realtids respons fra F-Secures brancheførende Endpoint

Next-Generation RDR

Med en Detection and Response får virksomheden et unikt Next-Generation RDR sikkerhedsløsning lagt oven på sin eksisterende Endpoint/- antivirus løsning, uanset om virksomheden bruger 0365 eller om den har en af anden for løsning f.eks F-Secure, Symantec, Mcafee, Trend Micro eller andre.

Få maksimal beskyttelse med F-Secure Next-Generation RDR sikkerhedsløsning, som er beregnet til alle virksomhedens klienter og servere, samt et optimalt supplement til den øvrige Endpoint og serverbeskyttelse.

RDR Detection og Sensorer.

Når løsningen tages i brug, installeres der såkaldte RDR Sensorer, som overvåger adfærden og streamer hændelserne i realtid fra klienter og servere til F-Secures Cyber Security cloud, uanset hvor enhederne befinder sig. Sensorerne reagerer automatisk på uregelmæssigheder som betegnes som en trussel eller anden sikkerhedsbrist, ved at melde det ud i den tilhørende cloud administration.

 

RDR – Response.

I tilfælde af et bekræftet angreb eller anden trussel, giver RDR løsningen mulighed for at få hjælp til at dæmme op for truslen og rette op på skaderne, eller ekskludere elementer og enheder, uanset om man får løsningen leveret som service gennem en F-Secure autoriseret RDR partner, eller om man som virksomhed bruger løsningen internt selv. Det er ligeledes muligt at lave en lang række automatiserede politikker om eksempelvis ekskludering af enheder eller andre automatiserede actions som træder i kraft i tilfælde af angreb, infektioner eller andet som kan forårsage skade.

RDR – Teknologi.

Ud over en lang række af velkendte F-Secure sikkerhedsforanstaltninger og generelle trusselsovervågning, adskiller løsningen sig ved at være baseret på kunstig intelligens og machine learning, eksempelvis med adfærdsteknologien Broad Context Detection™ som automatisk skelner mellem ondsindede adfærdsmønstre og identificere trusler og faktiske angreb i realtid.