DMARC og DKIM

Hvorfor DMARC og DKIM
Mange lever i en verden, hvor de har accepteret at e-mails skaber fundamentale It- sikkerhedsproblemer, til trods for at lang de fleste malwareangreb sker via e-mail. Til eksempel kan dette være såkaldte phishing -angreb herunder mere målrettede Spear Phishing (CEO fraud) eller e-mails med download link som kan udnyttes til alverdens former for Ransomware-angreb og andre hacks som potentielt kan forvolde stor skade og koste virksomheden dyrt.

Endpoint løsninger kan godt hjælpe på nogle af disse angreb, men historikken viser i praksis, at det ikke er nok. Det er nødvendigt at have helt styr på, hvem der kan og må sende e-mails ud på vegne af virksomheden. DMARC understøttes (i form af dmarc rapporter) af alle de ledende email udbydere, og blev sat i drift første gang tilbage i 2012, men benyttes stadig kun af ganske få i fuldt omfang.

Hvad gør DMARC
DMARC, som står for Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance, er en e-mailgodkendelses protokol, som stopper svindlere i uautoriseret brug af virksomhedens domæne. Det betyder at det ikke er muligt af sende ondsindede e -mails til medarbejdere og kunder. Teknologien bygger på SPF og DKIM -protokoller. Via SPF styres det hvorfra det er muligt at sende e-mails, DKIM er en digital signatur der indsættes i alle udgående emails, og DMARC kombinerer disse oplysninger til at kunne administrere en positivliste – via information fra dmarc rapporter, der opsamles løbende og kan benyttes til både fejlsøgning og compliance rapportering.

OnDMARC
Leverer en unik beskyttelse af både indgående og udgående e-mails. Løsningen beskytter mod de e-mails som specifikt er designet til It-angreb og som med stor nøjagtighed ligner de almindelige mails og adresser, alt sammen for at narre brugeren til åbne mailen.

Fordele:

  • Spar tid og penge på beskyttelse
  • Afslør den tredjepart som bruger dit domæne til at sende uautoriseret mails fra.
  • Bloker phishing-angreb, ved at lukke for såkaldt spoofing og domænesvindle.
  • Sikker levering af mail fra verificerede mailkilder.
  • Mere simpelt for brugeren at gennemskue om en e-mail er ondsindet.

Funktioner:

  • Lettere at undersøge og verificere e-mail-sikkerheden på få øjeblikke.
  • Markering som gør det simpelt for brugeren, at gennemskue om e-mailen er ondsindet.
  • Dynamisk DMARC – Saml alt administration af SPF, DMARC og DKIM ét sted og spar navneserver administration
  • Dynamisk SPF – udgå SPF maks antal på 10 ved at indføre ONDARC
  • Brand indikator (BIMI), hjælper ligeledes med at udgå falske e-mails, som option.