Netværksovervågning

 

Netværksovervågning – WhatsUp Gold

Få en individuel og uforpligtende rådgivning, om WhatsUp Gold netværksovervågning med administration fra Progress-Ipswitch. Hos Peventio er vi specialister og certificeret i WhatsUp Gold og tilbyder alt fra den indledende rådgivning til installation af den færdige løsning.

Hvorfor WhatsUp Gold netværksovervågning?

WhatsUp Gold er en af de mest værdiskabende, intuitive og kost-effektive softwareløsninger til administration og monitorering af netværk uanset størrelse og kompleksitet.

Fordele

  1. Overvågning og administration via et samlet Dashboard.
  2. Egnet til alle netværk og data centre fra 25 til 30,000+ enheder.
  3. Simpel og kost-effektiv enhedsbaseret licensering.
  4. Pålidelig 24×7 single-site management.
  5. afprøvet og testet på mere end 150.000 netværk.

Få en demo på dansk

Error: Contact form not found.

Om løsningen

Automatisk Discovery

Giver et samlet billede og kort over alle tilslutninger og interaktioner, på tværs af alle enheder og systemer uanset om det er lokalt eller i skyen. WhatsUp Gold benytter både 2- og 3-lags netværksteknologier inkl. ARP, SNMP, ICMP, SSH, LLDP, WMI m.fl. Endvidere kan man med den brugervenlige administration både planlægge eller lave on-demand overvågning af det samlede netværk (Cloud, enheder, controllers, servers, virtuelle miljøer og applikationer i forhold til de forskellige workflows.

Real-time alarmer

Sikrer en optimal drift og notifikationer / alarmering, som administreres helt simpelt via løsningens dashboard. Klik på en hvilken som helst enhed og få omgående adgang til overvågning af området i det relaterede netværk.

Hurtig problemløsning

Løsningens intuitive og brugervenlige administration, giver en perfekt mulighed for at reducere tiden der bruges på problemløsning og udbedring (MTTR).
WhatsUp Gold’s indbyggede administrationsværktøjer strømliner arbejdsgangene i forhold til overvågning og MTTR, uanset hvilken dele af netværket der er tale om.

 

Kontakt Peventio for at høre nærmere.

Peventio leverer installation, administration og support af løsningen som afregnes efter virksomhedens aktuelle behov.

Kontakt