Netwrix Auditor

Er I trætte af at jonglere med flere audit- og rapporteringsværktøjer, i et forsøg på at indsamle audit informationer /revisionsoplysninger fra jeres lokale og Cloud-baserede It-systemer ?.

Med en løsning fra Netwrix, får I en samlet softwareløsning, der leverer disse oplysninger og sikre bedst mulig compliance, på en ensartet og konsekvent måde.

Netwrix Auditor leverer et konsolideret revisionsspor også kaldet audit trail, på tværs af en lang række af de mest kendte It-systemer, blandt andet Active Directory, SharePoint, Windows Server, VM, Oracle Database, Azure og mange flere.

Peventio er certificeret og specialister i Netwrix og står klar til at hjælpe fra start til slut.

 

Fordele

It-sårbarheder med risikovurdering

Identificer It-sikkerhedsudfordringer i data og infrastruktur. Det kan til eksempel være et stort antal direkte tildelte tilladelser eller for mange inaktive brugere.

Automatisering af data discovery- og klassificeringsprocessen

Beskyt dine mest kritiske data, først ved at lokalisere de følsomme data, på tværs af dine fillagre og dernæst ved regelmæssigt at have overblik over, hvem der har adgang til disse data og hvordan de adgange bruges.

Spar tid på ændringer, adgange og konfigurationsrapporter

Få hurtigt de oplysninger, der kræves af ledelse, revisorer og andre interessenter, i stedet for at kæmpe med scripts, logfiler og regneark.

Modtag advarsler om trusselsmønstre

Få lynhurtig en alarm om mistænkelig aktivitet på tværs af dit miljø, før virksomheden får alvorlige problemer i forhold brugeradfærd, brud på databeskyttelsen eller systemfejl.

Afsløring af sofistikerede trusler

Få øje på ondsindede insidere og kompromitterede konti, samt en omfattende oversigt over alle aktivitetsadvarsler med risikoscore, som er udløst ved unormal aktivitet, brug og adgange.

Find svar med Google-lignende søgning

Find de specifikke oplysninger, du har brug for, med et par klik, uanset om du skal komme til bunds i en hændelse, løse et brugerproblem eller svare på ad-hoc-spørgsmål i forhold til revision eller lign.