Om Peventio Cybersecurity

Peventio leverer rådgivning og It-sikkerhedsløsninger, samt en lang række forskellige tilhørende services.

Peventio har et fast team bestående af rådgivere, Cybersecurity specialister og pre-sales konsulenter. Uanset om det er IT-sikkerhedsrådgivning, IT-sikkerhedsprodukter eller de services som Peventio tilbyder, er vi specialister og produkt-certificerede i de produkter og services vi tilbyder. Peventio har endvidere til formål at drive en professionel og troværdig forretning efter bedste branchestandarder, med langvarige kundeforhold. Vi tilstræber hver dag at optimere og skabe balance mellem vores kunders compliance og IT-sikkerhed i forhold til økonomi, størrelse, virksomhedstype, data og infrastruktur.

Hos Peventio hjælper vi, gennem rådgivning og forståelse for virksomheden, med at opnå det påkrævede og ønskede IT-sikkerheds- og compliance-niveau. Vi ser det som vores fornemste opgave at skabe målbar merværdi for pengene, samt sikre at der er balance mellem de økonomiske muligheder og de lovmæssige og IT-sikkerhedsmæssige udfordringer, virksomheden er stillet overfor. Ikke alle virksomheder har en bundløs pengetank, derfor bestræber vi os også på at vi, gennem erfaring, analyse og virksomhedsforståelse, sikrer den bedste mulige prioritering af de IT-sikkerhedsmæssige indsatser og tiltag der er nødvendige.

Ud over en lang række forskellig slutkunder, arbejder Peventio Cybersecurity også sammen med flere at branchens største og mest velansete MSP (Managed Service Provider) forhandlere, som tilbyder Peventio’s produkter, services og knowhow til deres kunder.