Om Peventio Cybersecurity

Peventio leverer rådgivning og It-sikkerhedsløsninger, samt en lang række forskellige tilhørende services.

Peventio har et fast team af IT-sikkerhedsrådgivere,  konsulenter og pre-sales teknikere, så uanset om det er It-sikkerhedsrådgivning, It-sikkerhedsprodukter eller de services som Peventio tilbyder, så er Peventio specialister og produkt-certificerede i alle de produkter og services vi tilbyder. Peventio har endvidere til formål at drive en professionel og troværdig forretning efter bedste branchestandarder, med langvarige kundeforhold. Peventio tilstræber hver dag, at optimere og skabe balance mellem kunders compliance og It-sikkerhed, også den økonomi, størrelse, samt kritisk data og infrastruktur kunden besidder.

Hos Peventio hjælper vi, gennem rådgivning og forståelse for virksomheden, med at opnå det påkrævede og ønskede It-sikkerheds- og compliance-niveau. Vi ser det som vores fornemste opgave at skabe målbar merværdi for pengene, samt sikre at der er balance mellem de økonomiske muligheder, samt de lovmæssige og It-sikkerhedsmæssige udfordringer virksomheden er stillet overfor. Ikke alle virksomheder har en bundløs pengetank, derfor bestræber Peventio sig også på, at vi  gennem erfaring, analyse og virksomhedsforståelse, sikre den bedste mulige prioritering, af de It-sikkerhedsmæssige indsatser og tiltag der er nødvendige.

Ud over en lang række forskellig slutkunder, arbejder Peventio Cybersecurity også sammen med flere at branchen største og mest velansete MSP (Managed Service Provider) forhandlere, som tilbyder Peventio’s produkter, services og knowhow til deres kunder.