Privilegeret adgangs- og aktivitetskontrol

Hvorfor Privilegeret adgangs- og aktivitetskontrol

Uanset hvilken branche, eller om det er en mindre eller meget stor virksomhed eller offentlig myndighed, så er en af de største generelle udfordringer, de adgange som den enkelte medarbejder har eller de adgange og integrationer der findes systemer imellem. Derfor er en af de største anbefalinger i forhold til compliance og den overordnede IT-sikkerhed, at sikre adgangskontrol for medarbejdere og IT-systemer imellem, altså både adgang og aktivitetskontrol.

Definition

Privilegeret adgangskontrol af brugerkonti og IT-systemer imellem, også kaldet Privileged Access and Activity Management (PAM), giver virksomhedens IT-sikkerhedsadministration en nem og struktureret mulighed for at tildele adgange imellem de forskellige IT-systemer, samt de enkelte brugerkonti både for interne medarbejdere og eksterne parter, uanset om det er blivende eller midlertidige adgange. Desuden får virksomheden en nem mulighed for overvågning af adgange, med komplet logning som sikrer individuel ansvarlighed. Peventio tilbyder alt fra introduktion og rådgivning, til den færdige installation, alt efter virksomhedens behov.

Fordele

Begræns fast adgang på udvalgte områder
Styrk den generelle IT-sikkerhedsposition og -compliance ved at eliminere bruger- og systemadgange. Opret i stedet midlertidige konti til at udføre den aktuelle opgave, og slet dem når jobbet er fuldført.

Beskyt servicekonti

Beskyt tjenestekonti ved at rotere deres adgangskoder fra et centralt sted; modtag en advarsel, hvis processen er afbrudt, så du kan sætte den på pause og rulle eventuelle uønskede ændringer tilbage.

Styr sessioner i realtid

Hæv niveauet for ansvarlighed ved at overvåge alle administratoraktiviteter i realtid på tværs af flere IT-systemer. Observer sessioner og stop mistænkelige aktiviteter på én gang, både manuelt og automatiseret via regelsæt.

Svar smertefrit på IT-revisionens spørgsmål

Simpel dokumentation af hver privilegeret session, præcis hvilken aktivitet der fandt sted under den, og om nogen lokale grupper eller kritiske filer blev ændret.

Facilitere eksisterende arbejdsgange

Løsningen giver virksomheden mulighed for at fortsætte med at arbejde som de er vant til, men mere sikkert, ved at integrere Netwrix PAM med virksomhedens eksisterende tredjepartsapplikationer.

Bekræft regelmæssigt privilegeret adgang

Styrker virksomhedens overordnede IT-sikkerhedsposition ved regelmæssigt at verificere legitimiteten af hver brugers privilegerede adgange.