Data audit

Hvorfor Data Audit

Mange virksomheder oplever alt for store og tidskrævende udfordringer med at skabe overblik, indsamle og spore GDPR data og andet data som er underlagt virksomhedens IT-revision og compliance fra lokale og Cloud-baserede IT-systemer.
Med en Netwrix Auditor løsning fra Peventio får virksomheden en softwareløsning, der leverer disse oplysninger og sikrer bedst mulig IT-revision og compliance, på en ensartet, konsekvent og effektiv måde.

Peventio er specialister i Netwrix Auditor, som leverer et samlet auditerings- og revisionsspor også kaldet audit trail. Dette kan gøres på tværs af en lang række af de mest kendte IT-systemer, blandt andet Active Directory, SharePoint, Windows Server, VMWare, Oracle Database, Azure og mange flere.

IT-revision er jo ikke kun afgørende for at sikre IT-sikkerhed og overholdelse af lovgivningen; det hjælper også virksomheden med at finde og eliminere ineffektivitet i deres operationelle processer. Desværre er dét at udføre dette normalt langt mere besværligt og tidskrævende, end det burde være.

Definition

Med Netwrix Auditor kan virksomheden se, hvem der har adgang til følsomme områder i netværket, hvordan de fik den adgang, samt sikre, at dataejerne regelmæssigt verificerer at disse rettigheder er i overensstemmelse med virksomhedens regelsæt og behov.

Desuden skaber Netwrix Auditor et tydeligt overblik over de privilegerede brugeres aktivitet på tværs af virksomhedens kritiske IT-systemer, hvilket sikrer at de følger interne politikker og ikke misbruger deres privilegerede adgange.

Med Netwrix Auditor kan virksomheden desuden altid finde og lukke adgange til data på tværs af virksomhedens IT-miljø. Det kunne for eksempel være et stort antal direkte tildelte tilladelser eller ukendte eller inaktive brugerkonti, som alt sammen er med til at øge datasikkerhed og -compliance og dermed også reducere virksomhedens angrebsflade.

Fordele

Beskyt dine følsomme data uanset deres placering

Gør dine mest kritiske dataaktiver sikre – først ved at lokalisere følsomme data i IT-miljøet og derefter regelmæssigt gennemgå hvem der har adgang til dem.

Spar tid med ændrings- og konfigurationsrapporter

Få hurtigt de oplysninger der kræves af ledelsen, revisorer og andre interessenter, i stedet for at kæmpe med scripts, logfiler og regneark.